smartphone hoesje

Smartphone hoesje kopen

Naast een goede screenprotector, is een goed smartphone hoesje ook belangrijk. Bij elkaar ben je voor een screenprotector en een simpel smartphone hoesje enkele tientjes kwijt. Maar, dat is het geld meer dan waard als je smartphone een keer valt of je deze per ongeluk in een zak doet waar scherpe voorwerpen zoals sleutels in zitten.

Beste smartphone hoesje

smartphone hoesje kopenDe beste smartphone hoesjes zijn speciaal gemaakt voor je smartphone. Er zijn hoesjes te verkrijgen die voor modellen zijn met een bepaald aantal inches. Met name de Action verkoopt dit soort smartphone hoesjes. Het nadeel is dat ze niet speciaal gemaakt zijn voor je merk en model smartphone en vaak van een zeer slechte kwaliteit zijn. Het is beter om een paar euro extra te investeren in iets wat je smartphone echt beschermt.

Zelf een cover ontwerpen

Er zijn talloze websites waar je zelf een print kan uploaden die dan op je hoesje wordt gezet. Of, je kan kiezen uit duizenden verschillende prints. Maar de meeste mensen doen dat niet. Het kost extra geld en over het algemeen kopen mensen een hoesje met maar een reden, ze willen voorkomen dat hun toestel van honderden euros kapot valt.

Smartphone hoesjes voor de massa

Er zijn vele fabrikanten die hoesjes produceren. De meeste zitten in Aziƫ en richten zich op de meest veel voorkomende merken. Logisch, want die markten zijn het grootste. Het meest verkochte smartphone hoesje is nog steeds die voor de Apple iPhone 6. Mensen die de nieuwste en duurste smartphones kopen, nemen er vrijwel standaard een hoesje bij. Maar omdat modellen van meer dan 1000 euro maar zelden worden verkocht, worden dit soort hoesjes ook veel minder vaak verkocht. De iPhone 6 daarintegen wordt al jaren verkocht, veel mensen gebruiken de smartphone nog. Helaas staat dit model bekend als zeer breekbaar, waardoor de meeste mensen met een iPhone 6 toch maar een hoesje kopen.

Toch wel handig

Het is soms best handig om een hoesje te hebben. Als je een flipcover hebt, kan je deze gebruiken om je smartphone in een bepaalde stand te zetten. Handig als je een filmpje wilt bekijken terwijl je mobieltje op een bureau ligt. Je kan in verschillende gleuven je pinpasjes, briefgeld en dergelijke bewaren. Een smartphone hoesje is dus niet alleen voor de veiligheid, veel mensen maken er ook op andere manieren praktisch gebruik van.